Ενοικίαση Αυτοκινήτου στα Χανιά

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Χανιά

Ποιοτική ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά Κρήτης από την Tellus Car Rental Chania!

Μην το ονειρεύεστε, οδηγήστε το!

 
Παρακαλώ περιμένετε…

ΕνοικίασΕΙΣ αυτοκινήτΩΝ Χανια

Καλώς ήρθατε στην Tellus Car Rental Chania

Αν είστε διακοπές στην Κρήτη και θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο στα Χανιά για τις εκδρομές σας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε νέα και σε άριστη κατάσταση αυτοκίνητα για τα ταξίδια σας σε όλο το νομό Χανίων, αλλά και για τις μετακινήσεις σας σε όλο το νησί. Η Tellus Car Rental Chania αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ποιοτική και οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά.

Η Tellus Car Rental, με έδρα τα Χανιά Κρήτης, ανήκει στην Tellus Travel που ιδρύθηκε το 1990 στα Χανιά. Έκτοτε προσφέρει τις υπηρεσίες της σε άτομα που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ιδιωτικά ή σε οργανωμένες εκδρομές. Επίσης προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Πόλη των Χανιών, στο αεροδρόμιο των Χανίων, στην ευρύτερη περιοχή των Χανιών αλλά και σχεδόν σε όλη την Κρήτη.

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στα Χανιά Κρήτης

FIAT 500 CABRIO για ενοικίαση στα Χανιά
FIAT SCUDO για ενοικίαση στα Χανιά

Η Tellus Car Rental Chania παρέχει αξιόπιστες και προσιτές λύσεις ενοικίασης αυτοκινήτου με βάση τις ανάγκες σας. Προσφέρουμε τα καλύτερα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στα Χανιά για κάθε γούστο! Μπορούμε να σας προτείνουμε το τέλειο αυτοκίνητο για να κάνετε τη διαμονή σας στην Κρήτη αξέχαστη!

Εξερευνήστε τον μεγάλο στόλο των αυτοκινήτων μας και κάντε την ιδανικότερη επιλογή για εσάς!

Ενοικιάστε αυτοκίνητο στα Χανιά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, Σήμερα!!

ΜΗΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ, ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΟ!

nissan note για ενοικίαση στα Χανιά

Tellus Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Χανιά

Γιατί να μας επιλέξετε

Επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας και νοικιάσετε αυτοκίνητο στα Χανιά Κρήτης στις καλύτρες τιμές !!!

Προσφέρουμε ειδικε΄ς προσφορές και ποιοτικές υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στα Χανιά από το 1990.  Δείτε τις τρέχουσες προσφορές μας και κάντε άμεσα online κράτηση από την ιστοσελίδα μας προκειμένου να επωφεληθείτε από αυτές. Σας δίνουμε την δυνατότητα να περάσετε αξέχαστες διακοπές στα Χανιά και στην Κρήτη με ένα καλό ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στη καλύτερη δυνατή τιμή.

01

Online ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά με έκπτωση έως και 30%

Κάνοντας online ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά από την ιστοσελίδα έχετε έκπτωση έως και 30%. Ανακαλύψτε το νησί της Κρήτης από άκρη σε άκρη με εξαιρετικές υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές!

02

Προσφορά έως 30/6. Πακέτο διαμονής και ενοικίασης αυτοκινήτου στα Χανιά

Προσφέρουμε ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά για 5 μέρες μόνο με 260€, Group B. Η προσφροά ισχύει μόνο εφόσον κάνετε κράτηση της διαμονής σας από το Tellus Travel μέχρι τις 30/06. Κερδίστε από την ειδική προσφορά μας!

03

Ειδική Προσφορά για Μηνιαία Ενοικίαση Αυτοκινήτου στα Χανιά

Για μηνιαίες ενοικιάσεις αυτοκινητών στα Χανιά προσφέρουμε τιμές που ξεκινούν από 400€/μηνα για την χαμηλή περίοδο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για όλες τις ειδικές προσφορές που παρέχουμε!

04

Πλήρες ασφάλιστικό πακέτο με κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά

Στην τιμή ενοικίασης περιλαμβάνεται: Ασφάλιση προς τρίτους, ασφάλιση πυρκαγιάς και ασφάλιση ζημιών περιουσίας. Επιλέγοντας την Tellus Car Rental για ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά είσαστε ασφαλείς!

05

Δωρεάν παιδικό κάθισμα και booster κατόπιν αιτήματος και διαθεσιμότας

Περάστε οικονομικές και ασφαλείς διακοπές με την οικογένειά σας επιλέγοντας να νοικιάστε αυτοκίνητο από την Tellus Car Rental Chania. Προσφέρουμε δωρεάν βρεφικό και παιδικό κάθισμα, κατόπιν αιτήματος & διαθεσιμότητας!

06

Οδικός χάρτης & χρήσιμες συμβουλές από την Tellus Car Rental Chania

Στην Tellus Car Rental Chania με κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου σας παρέχουμε χρήσιμες συμβουλές όχι μόνο για το που να πάτε αλλά και πως μπορείτε να πάτε. Επίσης σας δίνουμε δωρεάν και ένα χρήσιμο οδικό χάρτη!

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά

Οι πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Ακολουθούν μερικές συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά από την Tellus Car Rental.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία ή πληροφορία!

Για την ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά από την εταιρεία μας χρειάζεται να έχετε άδεια οδήγησης αυτοκινήτου που να έχει εκδοθεί τουλάχιστον πριν από ένα χρόνο από την ημερομηνία έναρξης της ενοικίασης.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Αν η άδεια οδήγησης που έχετε δεν έχει εκδοθεί από χώρα που ανήκει στην Ε.Ε θα πρέπει εκτός από την εθνική άδεια οδήγησης να έχετε μαζί σας και μια έγγυρη διεθνής άδεια οδήγησης αυτοκινήτου.

Το ελάχιστο όριο ηλικίας για ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά από την εταιρεία μας είναι τα 23 έτη.

Φυσικά και μπορείτε να κάνετε ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά και να το επιστρέψετε στο Ρέθυμνο ή στο Ηράκλειο. Στην περίπτωση αυτή υπάρχουν οι ακόλουθες επιπλέον χρεώσεις:

Παραλαβή ή επιστροφή στο Ρέθυμνο: έχει επιπλέον χρέωση 30€

Παραλαβή ή επιστροφή στο Ηράκλειο: έχει επιπλέον χρέωση 45€

Η εταιρεία μας με κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά προσφέρει προαιρετικά Προσωπική Ασφάλιση Ατυχήματος με 3€ την ημέρα για τον οδηγό και τους επιβάτες του αυτοκινήτου.

Σε περίπτωση ατυχήματος ή οποιουδήποτε άλλου συμβάντος με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της Tellus Car Rental Chania ο πελάτης πρέπει να ακολουθήσει την παρακα΄τω διαδικασία:

α) Να τραβήξει φωτογραφίες από το ατύχημα

β) Να καλέσει την αστυνομία.

γ) Να λάβει ονόματα και διευθύνσεις τυχόν μαρτύρων.

δ) Να μην αποδέχεστε καμία ευθύνη ή υπαιτιότητα για το ατύχημα, έως ότου η αστυνομία βγάλει πόρισμα.

ε) Να επικοινωνήσει άμεσα τηλεφωνικά ή με άλλο τρόπο με την Tellus Car Rental Chania.

στ) Να λάβει όλες τις σχετικές πληροφορίες από το τρίτο μέρος ή μέρη (αριθμός αυτοκινήτου, ονόματα κ.λπ.).

ζ) Να συμπληρώσει και να υπογράψει έκθεση ατυχήματος εντός 24 ωρών από τη στιγμή του ατυχήματος

η) Να στείλει οποιουδήποτε άλλο έγγραφο ή πληροφορία σχετικά με το ατύχημα στην Tellus Car Rental Chania.

Η μεταφορά  εκτός Κρήτης ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου της Tellus Car Rental Chania επιτρέπεται μόνο κατόπιν γραπτής εξουσιοδότησης από την εταιρεία μας.

Παρέχουμε πολλές προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά. Έχουμε ειδικές προσφορές για μηνιαία ή εβδομαδιαία ενοικίαση αυτοκινήτου και εκπτώσεις έως και 30% για online κρατήσεις από την ιστοσελίδα μας!

Ποιοτική Ενοικίαση Αυτοκινήτου στα Χανιά

Ανακαλύψτε την Κρήτη με την Tellus Car Rental!

Ενοικίαση Αυτοκινήτου
Σφακιά

Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο στα Σφακιά της Κρήτης και ελάτε σε επαφή με έναν μικρόκοσμο γεμάτο τοπικό χρώμα και άγρια ομορφιά νότια της πόλης των Χανίων.

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Φαλάσαρνα

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στη Φαλάσαρνα της Κρήτης είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε αυτόν τον υπέροχο προορισμό δυτικά της πόλης των Χανίων.

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Παλαιόχωρα

Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο στην Παλαιόχωρα της Κρήτης και μάθετε γιατί αυτό το μικρό χωριό αποτελεί πόλο έλξης για κάθε επισκέπτη στη Νότια περιοχή των Χανίων.

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Ελαφονήσι

Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο στο Ελαφονήσι της Κρήτης και εξερευνήστε αυτό το καταπληκτικό μέρος στη νοτιοδυτική περιοχή των Χανίων και ένα σπάνιο προστατευόμενο φυσικό περιβάλλον.

Διαμονή στα Χανιά

Tellus City Apartments

Tellus City

Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα στη Νέα Χώρα Χανίων. Η Νέα Χώρα είναι μια μεγάλη αμμώδης παραλία και προάστιο των Χανίων που βρίσκεται μόλις 1 χλμ δυτικά του ενετικού λιμανιού των Χανίων.

Kalamaki Apartments

Kalamaki Apts

Τα Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Kalamaki βρίσκονται στον πιο όμορφο κόλπο των Χανίων στο Καλαμάκι, ακριβώς μετά τις πανέμορφες παραλίες της Νέας Χώρας και της Χρυσής Ακτής.

Katerina Chania Rooms

Katerina Chania

Σε απόσταση μόλις 600 μέτρα από την πόλη των Χανίων, στην παραλία της Νέας Χώρας, βρίσκονται τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια «Κατερίνα». Το κτίριο περιλαμβάνει τέσσερα (4) δωμάτια.

Katerina Rooms Agioi Apostoloi

Katerina rooms

Τα επτά (7) επιπλωμένα και άνετα δωμάτια της πανσιόν «ΚΑΤΕΡΙΝΑ», βρίσκονται στην περιοχή Μακρύς Τοίχος, στους Αγίους Αποστόλους, σε απόσταση 3,5 χλμ. από την πόλη των Χανίων.

Scroll to Top